+36 20 422-7200 +36 85 322-198

Minőségbiztosítás

A BALATON-KER-TÉSZ Szövetkezet gyümölcstermelése során olyan állandó minőségű termékek előállítására törekszik, amelyek megfelelnek az Európai Uniós követelményeknek, az élelmiszerbiztonsági előírásoknak és kielégítik a vevők, a fogyasztók igényeit.

A friss piaci elvárásokhoz igazodva szükséges technológiai, minőségi és minőségbiztosítási rendszerek (HACCP, GLOBALGAP, IFS,) garantálják a termék biztonságát az áruvákészítés során valamint átfogják a szervezet teljes tevékenységét.

Nyomonkövetési rendszerünk alkalmas a gyümölcs, a segéd- és csomagolóanyag, késztermék követésére, amíg az a végfelhasználóig eljut.

Nagy figyelmet fordítunk a dolgozók állandó képzésére, szakmai ismereteinek bővítésére és a minőségbiztosítási rendszerekben meghatározott követelmények maradéktalan betartására.

Termelőink a GLOBALGAP minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően termesztenek ezen rendszer részeként GRASP tanúsítvánnyal is rendelkeznek, ami értékeli termelőink szociális gyakorlatát, például a munkavállalók egészségét, biztonságát és jólétét érintő kérdésekben. A termelőktől elvárjuk és ellenőrizzük is, hogy termékük feleljen meg az élelmiszerbiztonsági követelményeknek valamint a mi álltalunk felállított minőségi kritériumoknak is.

Minta Galéria